Garancia ellenőrzés

Ezzel az eszközzel a nálunk várárolt, sorozatszámos termékek garanciájának érvényességét ellenőrizheti. Be kell írni az ellenőrizni kívánt sorozatszámot a 'Sorozatszám' mezőbe, majd a 'Keres' gomb megnyomása után megjelennek a kívánt adatok. Abban az esetben lehet hasznos ez az eszköz, amennyiben elveszett vagy nincs éppen kéznél a vásárláskor kapott garancialevél. Amennyiben a keresés eredménytelen, akkor is érdemes visszahozni a terméket az üzletbe, hogy mi is ellenőrizhessük.
A sorozatszámot a terméken vagy annak csomagolásán találhatja meg. Használt termékek esetében általában egy általunk a termékre felragasztott "AVO"-val kezdődő vonalkódos címkét kell keresni. Új termékek esetén a termék saját sorozatszámát kell megtalálni, amit általában, (de nem minden esetben) "S/N" felirat különböztet meg a terméken található többi számsortól.
Garancia

Minden általunk értékesített termlékre garanciát vállalunk. Az egyes termékek garancia idejéről a GARANCIA menüpont alatt tájékozódhat. Garancia ellenőrző szolgáltatásunkkal pedig regisztráció nélkül ellenőrizheti a nálunk vásárolt termékek garanciáját sorozastszám alapján.

Számla

A weboldaluknon szepeplő árak bruttó árak, a 27%-os áfát tartalmazzák. Minden általunk értékesített termékre 27%-os Áfa tartalmú, névre szóló számlát adunk, ami megfelel a mindenkori magyar jogszabályoknak. 

Fizetés

Az boltban fizethet készpénzzel vagy bankkártyával egyaránt. Online rendelés esetén pedig lehetősége van személyes átvételre vagy kiszállításra melyek során fizethet utánvéttel készpénzben, bankkártyával vagy átutalással.

Szerviz

Nem csak nálunk vásárolt számítógépeket vagy laptopokat hozhat be hozzánk szervizbe. Szoftveres vagy hardveres hibák megoldásában is tudunk segíteni. Akár telepítés, adatmentés, bővítés, betört kijelző ...stb. Keressen minket bizalommal.

Kiszállítás

Az általános kiszállítási idő 1-3 munkanap. Bruttó 50.000.- forint végösszeg felett a kiszállítás ingyenes.

14 nap elállás

Nem tetszik vagy nem elég gyors? Küldje vissza, válasszon másikat. Ha nem talál megfelelőt, akkor visszaadjuk a készülék árát. Bővebb információt az elállási jogról itt talál.